Tanden bleken tips


Iedereen droomt van een stralende filmsterrenlach met mooie glanzende witte tanden. Om zulke mooie witte tanden te verkrijgen kun je je tanden bleken. Witte tanden zien er mooier uit, verzorgder en geven je een jonge uitsraling. Bovendien geeft een stralend wit gebit je meer zelfvertrouwen wanneer je lacht. Heel goede redenen om je tanden te bleken.

Kun je jouw gele tanden bleken?
Tanden vergelen door verschillende oorzaken. Thee,koffie,rode wijn en tabak zorgen ervoor dat je gebit vergeeld. Ook kan de verkleuring aan je tanden ontstaan door azijn of citrusvruchten. Als je al deze voedingsmiddelen vermijdt blijven je tanden witter. Maar wat als je tanden geel zijn en je wilt je tanden laten bleken? Het belangrijkste is om eerst langs te gaan bij de tandarts om te bepalen dat je tanden wel geschikt zijn om te bleken. Tanden vergelen niet alleen, maar kunnen ook doorzichtiger worden. Het beste resultaat bekomt men door ondoorzichtige tanden te bleken.

bleken van tanden aan bandenJe tanden zelf bleken of laten doen?
Als je naar je tanden hebt laten kijken door de tandarts, Kan hij je vertellen of je je tanden kunt laten bleken. Om te voorkomen dat je tandglazuur wordt aangetast, is het belangrijk dat je dit alleen maar toepast op een gezond gebit. Met een tandenbleekkit of whitening tandpasta kun je thuis zelf je tanden bleken. Wil je het professioneel aanpakken, dan kun je terecht bij een schoonheidsspecialiste, een speciale bleekkliniek of gewoon bij je tandarts.

Er zijn twee methodes die door professionals worden toegepast.
• De eerste methode bestaat uit een gel en een bleeklamp.
• De tweede methode bestaat uit KTP-laser en een gel. Het bleekmiddel dat de tandarts gebruikt is hetzelfde als die in de tandenbleekkit voor thuis.

Wat is de kostprijs van tanden bleken?
Afhankelijk van het merk varieert de prijs voor een whitening tandpasta van circa €1,50 tot €22,-. Voor een tandenbleekkit betaal je vanaf €50,- tot een paar honderd euro. Bij een schoonheidsspecialist varieert de prijs van €100,- tot €500,-. In een bleekkliniek zal je tussen de €100,- en €600,- kwijt zijn. En bij de tandarts betaal je tussen de €200,- en €600,-.

Resultaten van de behandeling
Een whitening tandpasta geeft natuurlijk een ander resultaat dan wanneer je bleekmiddelen toepast. Ook is er onderscheid in de tandpasta’s onderling. De ene tandpasta schuurt en polijst, terwijl de ander een wit laagje achterlaat. Schuren en polijsten zorgt voor aantasting van het tandglazuur, waardoor de verkleuring meer zichtbaar wordt.
Het kan gebeuren dat je zo erg gewend raakt aan je witte tanden, dat je je tanden te vaak laat bleken. Dan ontstaat er een blauwachtige glans op je tanden.

2minutes2book

Write a comment

Comments: 0

This is the sidebar.

Contact

 

This section is visible on every page of your website. The sidebar is a great place to put important information like contact details, store hours, or social media links. If you build an online store, the shopping cart will appear here.